06-41914054

Sylvia van Loenen

“Elk kind kan vastlopen en onbegrepen gedrag laten zien, ondanks zorgzame, liefhebbende ouders en goede scholen. Het is voor u als ouder vaak een hele zoektocht om uit te zoeken waarom uw kind vastloopt en hoe u uw kind kunt ondersteunen.”   

Elk kind is uniek
Elk kind is uniek en elke situatie vergt een andere aanpak. De ene keer benader ik het kind eerst vanuit de leerproblematiek en in tweede instantie vanuit de persoonlijkheidsproblematiek. In andere gevallen andersom.

Snel tot de kern komen
Mijn studie orthopedagogiek, universitaire nascholing voor EMDR, spel- en verhaaltherapie én jarenlange ervaring stellen mij in staat om kinderen, hun ouders en het gezin goed te helpen. Daarnaast heb ik veel ervaring in het speciaal onderwijs en binnen verschillende groepspraktijken met een grote diversiteit aan problematieken.

Ruime ervaring, boeiend vak
Na ruim 25 jaar intervisie, supervisie en samenwerking met collega’s ben ik een door de wol geverfde master orthopedagoog. Elk kind en elk gezin is bijzonder. Dát maakt mijn vak zo boeiend en mijn inzet elke dag onverminderd groot voor kinderen, ouders en hun gezin.

Neem contact op!

9 + 7 =

contact

10 + 14 =

Drs. Sylvia van Loenen

MASTER ORTHOPEDAGOOG

EMDR

Spel- en verhaaltherapie voor kinderen en (jong)volwassenen

 

Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen

snmvanloenen ad gmail.com
06-41914054

Vormgeving en bouw website Robert Zwart - Teksten Gizella Komondy